Hyr eller köp högkvalitativa presenningar

Vid renoveringar av byggnader i stadsmiljö används presenningar som skydd. En robust presenning skyddar mot bland annat regn, vind och starkt solsken. Det innebär att renoveringen kan fortgå oavsett väder och att jobbet blir klart i tid.

Jobbar du på ett byggföretag och vill ha en smidig lösning för presenningar ska du kolla in Hallbyggarna Jonsereds. Via hallbyggarna.se kan du både hyra och köpa presenningar. De erbjuder även andra produkter, till exempel vinterväv, skyddsräckesnät och arbetstält.

Hyra eller köpa presenningar

Att köpa eller hyra presenningar via Hallbyggarna är smidigt och mycket prisvärt. Presenningarna finns i många olika storlekar och vikter och du hittar bland annat stora och små, kraftiga och tunna samt presenningar i olika material. Att hålla ett ett högt säkerhetstänk vid byggjobb är alltid viktigt och därför ska du alltid använda verktyg och skydd av hög kvalitet. Särskilt byggjobb utomhus kan vara mycket besvärligt, särskilt under höst och vinter när regn och snö är en realitet.

–Kall och torr snö är det bästa om det ändå ska snöa, säger Johan Rohkala, affärschef på Serneke.

Är du intresserad av att hyra presenningar tar du enkelt kontakt med närmaste hyresombud. På Hallbyggarnas webbplats finns en ombudskarta. Du kan också beställa presenningar online. I de flesta fall skickas din beställning redan samma dag. När du beställer presenningar från Hallbyggarna får du tåliga presenningar som är hela och rengjorda. När renoveringen är klar skickar du bara tillbaka presenningen igen. Hallbyggarna fixar allt efterarbete och tvättningen!

Använder ditt byggföretag presenningar vid renoveringar flera gånger varje år kan det vara en god investering att köpa presenningar, och då lönar det sig att satsa på presenningar som är tillverkade av högkvalitativa material och som håller länge.